Το κέντρο φυσικοθεραπείας Physiokinesis, διευθύνεται από τον Θεόδωρο Μπέτσο.

Στο κέντρο εφαρμόζονται σύγχρονοι μέθοδοι θεραπείας που βασίζονται σε επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές αποκατάστασης.

Αναλαμβάνουμε προ και μετά εγχειρητικές καταστάσεις, οξείες και χρόνιες παθήσεις αρθρώσεων και σπονδυλικής στήλης, αθλητικές κακώσεις, νευρολογικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις.

Αυτό το θεραπευτικό κέντρο χαρακτηρίζεται από μια πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα ιδέα κοινωνικής ιατρικής φροντίδας και θα στοχεύει στην ολοκληρωμένη υποστήριξη και αποκατάσταση του ασθενούς.

Στους νέους εξειδικευμένους αρχιτεκτονικά και μηχανολογικά μελετημένους από επαγγελματίες χώρους προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες και ασφάλεια σε όλους τούς επισκέπτες μας.

Κλιματιζόμενοι – αεριζόμενοι χώροι με κατάλληλο φωτισμό, αποδυτήρια και wc ανδρών γυναικών, όπως επίσης άνετη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες, έχουν σχεδιαστεί με τον καλύτερο τρόπο.

Ο ιατρικός εξοπλισμός του κέντρου είναι ο πλέον σύγχρονος και κατάλληλος με συσκευές κλασικής φυσικοθεραπείας (Biofeedback, laser, διαθερμίες, tens, μαγνητοθεραπείες κ . α), αλλά και εξοπλισμό σύγχρονης φυσικοθεραπείας, όπως ειδικά κρεβάτια για εφαρμογή Manual Therapy, συσκευή Tecar Therapy, Shockwave Therapy, ειδικά μηχανήματα για Medical Training Therapy (MTT),  επίσης διαγνωστικό εξοπλισμό όπως είναι η ψηφιακή πελματογραφία για κατασκευή ορθωτικού πέλματος κ . α.

Θεόδωρος Μπέτσος PT, OMT, MTT

Θεόδωρος Μπέτσος PT, OMT, MTT

Φυσικοθεραπευτής - Ορθοπαιδικός θεραπευτής με χειρισμούς - Medical Training Therapist

Είμαι ο Θεόδωρος Μπέτσος γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάτρα, είμαι φυσικοθεραπευτής - Ορθοπαιδικός θεραπευτής με χειρισμούς ΟΜΤ (Orthopaedic Manual Therapist).
Αποφοίτησα απο το Πανεπιστήμιο «ΒΑΣΙΛ ΛΕΦΣΚΙ» της Σόφιας και το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Απέκτησα τον τίτλο του ορθοπαιδικού θεραπευτή με χειρισμούς ΟΜΤ (Orthopaedic Manual Therapist) από τον Σύλλογο φυσικοθεραπευτών χειροθεραπευτών Ελλάδας (ΣΦΧΕ) και αναγνωρισμένο από τον παγκόσμιο οργανισμό IFOMPT
Κατέκτησα τον τίτλο του ειδικού βελονιστή για τον κινέζικο και βιοϊατρικό (επιστημονικά τεκμηριωμένο) βελονισμό για τη διαχείριση Μυοσκελετικού πόνου της Ελληνικής Φυσικοθεραπευτικής Εταιρείας Αλγολογίας (ΕΦΕΑ).
Είμαι πιστοποιήμένος Medical Training Therapist MTT απο την International Academy of Med. Education και ειδικός αναλυτής στάσης, βάδισης και κατασκευής ορθοτικών πελμάτων απο την International Academy Foot Science.
Επίσης εχώ εξειδικευτεί στη μέθοδο Human movement analysis (Kinetic Control).

Η επαγγελματική μου εμπειρία ξεκινάει από το 2003 σε φυσικοθεραπευτήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δίπλα σε καταξιωμένους φυσικοθεραπευτές. Άνθρωποι με τις ίδιες ιδέες και ανησυχίες με εμένα για το πως θα πάμε το επάγγελμα μας μπροστά.

Το 2007 δημιούργησα στην περιοχή του Ρίου το κέντρο φυσικοθεραπείας Physiokinesis που δραστηριοποιείται στον τομέα της φυσικοθεραπείας, της χειροθεραπείας, της αποκατάστασης, της εναλλακτικής γυμναστικής, της θεραπευτικής άσκησης και της χαλάρωσης, με αυτοσκοπό να παρέχω τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μου, στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής τους.
Στο κέντρο με αρωγούς τους εξαίρετους συνεργάτες μου εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθοδους θεραπείας που βασίζονται σε επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές αποκατάστασης.
Θέλοντας να βρίσκομαι κοντά στις εξελίξεις της επιστήμης μου της χειροθεραπείας του βελονισμού και της θεραπευτικής άσκησης συνεχίζω να παρακολουθώ πολύωρα σεμινάρια σε τεχνικές φυσικοθεραπείας όπως IMS, Kinesiotaping, Manual Therapy, Pnf, Muscle Energy Techniques, , Medical Training Therapy, Trigger Points, Acupuncture κ.α.

Τον 03/2017 εκπαιδεύτικα από τον Chris Mercer σε "Red flags and serious pathologies"

Από 09/2017 είμαι φοιτητής του μεταπτυχιακού "Μοριακή και εφαρμοσμένη φυσιολογία" της Ιατρικής Αθηνών στο ΕΚΠΑ.

Από 11/2018 παρακολουθώ τον κύκλο σεμιναρίων υπό την αιγίδα και την πιστοποίηση του διεθνώς αναγνωρισμένου Βρετανικού περιοδικού BJSM.

Ως άνθρωπος στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τη μουσική τα ταξίδια και τον αθλητισμό (kitesurfer απο το 2010) που για μένα ειναι πηγή για την εσωτερική τελειότητα, συναδελφοσύνη, ευγένεια, ειρήνη, καλή θέληση και ψυχική ηρεμία.

Ο Θεόδωρος Μπέτσος έχει διατελέσει φυσικοθεραπευτής της Ανδρικής Ομάδας Basket του Απόλλων Πάτρας 2016-2017

Οι συνεργάτες του Θεόδωρου Μπέτσου

Παγάνη Χριστίνα PT, MT

Παγάνη Χριστίνα PT, MT

Φυσικοθεραπεύτρια - Manual Therapist

Εξειδίκευση σε:
Midterm OMT, Acupuncture, Sports combination taping, Human movement analysis (Kinetic Control)

Παπαδημητρίου Σπύρος

Παπαδημητρίου Σπύρος

Φυσικοθεραπευτής

Εξειδίκευση σε:
Myofascial Release

Λυρή Ρενάτε PT

Λυρή Ρενάτε PT

Φυσικοθεραπεύτρια

Functional training

Κουκουβίνης Οδυσσέας

Κουκουβίνης Οδυσσέας

Φυσικοθεραπευτής

This post is also available in: Αγγλικα